12 листопада 2014 року на базі Коршівського професійного аграрного ліцею проведено засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання з професії «механізатор сільського господарства, рослинництва і тваринництва».

В роботі секції брали участь: Верховцев В.М. – методист навчально-методичного кабінету професійно-технічної освіти в Івано-Франківській області, Куничак Г.І. – кандидат сільськогосподарських наук, старший науковий співробітник, завідувач лабораторії Прикарпатської державної сільськогосподарської дослідної станції НААН, Іваночко О.Д. – директор КПАЛ, заступник директора НВР Іванюк В.М., старший майстер Неспляк С.С., викладач ліцею Теліщук М.М., інженер з ОП — Москалик О.Д., майстри в/н ліцею Ясінський Д.І., Неспляк М.Г.

Було проведено відкриті уроки з предмету «С/г машини», індивідуальне заняття на тракторі Т-150К. та розглянуто питання «Комплексно-методичне забезпечення професії – необхідна умова якісної підготовки майбутніх робітників» «Посилення охорони праці та пожежної безпеки в ПТНЗ у зимовий період 2014-2015 н.р.», «Зберігання с/г техніки в осінньо-зимовий період у ПТНЗ», «Моніторинг якості знань з професійно-теоретичної підготовки».

Засідання методичної секції викладачів та майстрів виробничого навчання з професії «механізатор сільського господарства, рослинництва і тваринництва» пройшло на високому методичному рівні.

 

SAM_3742 SAM_3667 SAM_3679 SAM_3728